Product features

 • Dimensionet e futjes: 188 x 364 x 30 mm
 • Për sirtarët e karrocave Eurostyle, Eurovision, Europlus dhe Hercules (mbajtëse përpara)

Seti përfshin:

 • 1 pc. grusht (art. 640/6), dim. 5 mm
 • 1 x qendërgoditës (art. 642/6), dim. 5 mm
 • 1 pc. prerëse të sheshtë (art. 660/6), dim. 150 mm
 • 1 pc. çekiç bravandreqës (art. 812), pesha 300 gr
 • 1 pc. çekiç plastik (art. 820), fi 32 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çekanave dhe goditësave në SOS sirtar 621064 964/10SOS - 5 1240
Shënjues 640/6 5 1
Pikë shënjues 642/6 5 1
Daltë e rrafshtë 660/6 150 1
Çekan pune 812 300 1
Çekan me shtojca plastike 820 40 1
SOS mjet tabaka për 964/10SOS vl964/10SOS 188x364x30 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë