More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • aplikimet: industrinë e prodhimit; riparimin e makinave dyqane; laboratorike; ... Në situatat kur matjet janë kryer nga kompjuteri
 • kabinete në krye janë të përshtatshme për ekran (dimensioni i brendshëm është 625x290x430mm)
 • pjatë druri ahu me një trashësi prej 20 mm
 • sirtar për dimensionin tastierë 560x450x40 mm
 • në qeveri ajo është një vend për kompjuterin dhe pajisjet shtesë. Është e mundur për të rregulluar raft në 6 pozicione të ndryshme. Dimensionet e brendshme të kabinetit janë 635x630x810
 • bërë nga cilësi të lartë 1 mm fletë metalike trashë
 • bllokoj cilindrike me çelës fleksibël
 • Sistemi mbyllje
 • ngjyra e mjedisit të veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
#title#
kodLenghtWidthWidthHeightpeshë-- prazen stolpec --
622816715680310155376400
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.