More About Product

Profilet

Lifetime warranty3D Configurator

Product features

 • Veshjet janë pluhur pikturuar për të rezistuar ndryshk. Për mbrojtje shtesë çeliku fletë është e veshur me mjedisin hark me kadmium dhe të çojë ngjyrë të lirë. Dyert veshjet me ngjyra të ndritshme të mbushur çdo dhomë me atmosferë rinore.
 • trupi i rrobave është bërë nga 0.8 mm trashë çeliku me cilësi të lartë fletë
 • dyert janë bërë prej 1 mm trashë çeliku, fletë përforcuar kundër rrotullim anësore dhe bending. Dyert vijnë në gjashtë ngjyra të ndryshme (RAL 1 021, RAL 3020, RAL 5010, RAL 6029, RAL 2004 dhe në RAL 7035).
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtGjerësiaHeightPeshë
617116100050018803002057595000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.