948E1

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • lock with key included also foam keyring
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • llak ekologjike veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • 1 sirtar, 560x245x70 përmasat
 • brendshme e kabinetit është i pajisur me pjatë çeliku i shpuar

Fleta e të dhënave

pdfKabineti për mjet - 948E1

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodLenghtWidthHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
61221570030090027500
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Accessories

Pjesë ndërrimi

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.