Product features

 • Ergonomike, e lehtë dhe e lehtë për t'u lëvizur.
 • I përshtatshëm për përdorim në garazhe, qendra shërbimi, punishte dhe magazina.
 • Ato mundësojnë transport të lehtë dhe akses në vegla, pjesë dhe materiale në mjedisin e punës.
 • Me përdorimin e tyre arrihet organizimi i mirë, efikasiteti dhe produktiviteti.
 • 184 / 5,000 Translation results Rafti i sipërm është i papërshkueshëm nga uji, i dobishëm për qasje të lehtë dhe të shpejtë te veglat dhe pjesët në një lartësi të përshtatshme. Rafti i poshtëm ofron hapësirë ​​shtesë ruajtjeje.
 • Kapaciteti maksimal i ngarkesës së çdo rafti është 100 kg. Sipërfaqet janë të mbrojtura në mënyrë që të thithin goditjet, dhe sipërfaqja ka një sipërfaqe kundër rrëshqitjes.
 • Ato prodhohen në Evropë sipas standardeve më të larta dhe mbulohen nga garancia e përhershme e UNIOR.
Përbërja:
 • katër rrota - dy fikse dhe dy të kthyeshme, njëra prej të cilave ka një frenim
 • dy rafte të papërshkueshëm nga uji - pjesa e sipërme është e mbrojtur në mënyrë që të thithë goditjet, dhe pjesa e sipërme ka një sipërfaqe kundër rrëshqitjes
Të dhënat teknike:
 • Kapaciteti total i ngarkesës 200 kg, domethënë 100 kg për raft
 • dimensionet e karrocës së palosur: 1072x600x887 mm
 • dimensionet e karrocës së shpalosur: 1072x600x887 mm
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtHeightPeshë
6273511072600887100076030000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

Related products

Questions & Answers

 • Is the 940T service carriage assembled before shipping?
  The service carriage is sent disassembled and is then assembled according to the instructions included.
 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.