940JUMBO3

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • lock with key included also foam keyring
 • new block safety system, prevents opening of more than one drawer at once. When one drawer is opened, all other drawers are locked and cannot be opened.
 • oil and acid resistant casters of a diameter of 160mm, one with brake, which blocks spinning and swiveling of the caster, fixed custers of diameter 200mm
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • Hapja dhe mbyllja e mbathje është shumë e thjeshtë për shkak të zgjidhjes uniforme - sirtar trajtuar në pjesën e sipërme mundëson përdoruesve një rrokje sinkronike dhe hapjen e një sirtar për bartje.
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • llak ekologjike veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • 6 front drawers (1x L 1126 x W 570 x H 110mm, 3x L 563 x W 570 x H 70mm, 2x L 563 x W 605 x H 150mm)
 • basic dimensions with handle and casters L 1337 x W 825 x H 1047 mm
 • total volume of drawers: 322 litres
 • Kapaciteti statike ngarkesës e transportit pa rrota: 2300kg
 • dynamic load capacity of carriages: 600 kg
 • capacity of front drawers: 90 kg
 • drawers compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3

Avantazhet:

 • extra large working surface 1250 x 670 mm
 • upper working surface with raised edges of 35mm in height, which is meant to contain tools and working items
 • include extra large drawer
 • big casters enable easy moving of carriage
 • model with drawers and cabinet with two pullout shelfs
 • The increased depth of the top drawer enables to store all sockets, including long sockets, in an upright position. This gives maximum space efficiency and increases the number of tools that can be stored in the drawer compared to traditional shallow drawers. In an upright position can be stored all tools in larger dimensions till maximum height of 110mm.
#title#
kodLenghtLenghtLenghtWidthWidthHeightHeightpeshë 
6262501337125810808256801047856156000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Pjesë ndërrimi

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.