940H2-AUTO

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • tool carriage with automotive design
 • Sistemi mbyllje
 • lock with key included also foam keyring
 • Hapja dhe mbyllja e mbathje është shumë e thjeshtë për shkak të zgjidhjes uniforme - sirtar trajtuar në pjesën e sipërme mundëson përdoruesve një rrokje sinkronike dhe hapjen e një sirtar për bartje.
 • 7 mbathje para zbehtë. 560x365 mm (lartësi 5 70 2 mm dhe lartësi 150 mm)
 • dera me bllokohet
 • tavoline druri
 • Kapaciteti statike ngarkesës e transportit pa rrota: 2300kg
 • Kapaciteti maksimal i sirtarin e para: 45 kg
 • basic dimensions with handle and casters L 1182 x W 640 x H 955 mm
 • total volume of drawers: 133 litres
 • drawers compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3

Avantazhet:

 • llak ekologjike veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • Perforated wall on the back side of the tool carriage allows hanging tools with tool hooks
 • As an accessories available also a spray holder for easy storage of sprays up to fi 68mm, and a back door with a lock
 • 4 rrota, dy me frena
 • dynamic load capacity of carriages: 550 kg
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • Sistemi mbyllje
#title#
kodLenghtLenghtLenghtWidthWidthHeightHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
62765011821040108064055095580096200
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Accessories

Pjesë ndërrimi

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.