Tool carriage Eurovision with BLOCK safety system

940EV4BLOCK

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • lock with key included also foam keyring
 • new block safety system, prevents opening of more than one drawer at once. When one drawer is opened, all other drawers are locked and cannot be opened.
 • rrota e reja dia. 125mm, për të përmirësuar gatishmërinë dhe stabiliteti
 • Hapja dhe mbyllja e mbathje është shumë e thjeshtë për shkak të zgjidhjes uniforme - sirtar trajtuar në pjesën e sipërme mundëson përdoruesve një rrokje sinkronike dhe hapjen e një sirtar për bartje.
 • mbathje me rrëshqitjet-top duke mbajtur
 • kundër rrëshqitjes mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • Mekanizmi i mbylljes sirtar pengon hapjen e padëshiruar e mbathje
 • Mundësia për të shtuar pajisje
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
 • arra të verbër për fiksimin e pajisje janë të montuar në karrocë.
 • Kapaciteti statike ngarkesës e karrocë pa rrota: 1600kg
 • dynamic load capacity of carriages: 500 kg
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • 7 mbathje (pesë dimensionet 563x365x70mm, një 563x410x150mm dimensionin)
 • basic dimensions with handle and casters L 800 x W 440 x H 923mm
 • total volume of drawers: 140 litres
 • drawers compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
62500080044092370076857000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Accessories

Pjesë ndërrimi

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.