Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • arra të verbër për fiksimin e pajisje janë të montuar në karrocë.
 • heqjen dyer me sistem mbyllje
 • Kapaciteti statike ngarkesës e karrocë pa rrota: 1600kg
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • 4 mbathje (tre dimensionet 563x365x70mm, një 563x410x150mm dimensionin)
 • dimensionet bazë me dorezë dhe rrota L 800 x W 440 x H 923 mm
 • Vëllimi i përgjithshëm i sirtarit: 76 litra
 • sirtarët janë të pajtueshëm me të 3 madhësitë e futjeve SOS: 1/3, 2/3, 3/3
 • Mundësia për të shtuar pajisje

Avantazhet:

 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
 • Hapja dhe mbyllja e mbathje është shumë e thjeshtë për shkak të zgjidhjes uniformë - sirtar trajtuar në pjesën e sipërme mundëson përdoruesve një rrokje sinkronike dhe hapjen e një sirtar për bartje.
 • Mekanizmi i mbylljes sirtar pengon hapjen e padëshiruar e mbathje
 • anti rrëshqitshëm mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • Sistemi mbyllje
 • bravë me çelës dhe varëse
 • rrota e reja dia. 125mm, për të përmirësuar gatishmërinë dhe stabiliteti
 • Ngarkesa dinamike e karrocës: 500 kg
 • mbathje me rrëshqitjet-top duke mbajtur
#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtHeightpeshë-- prazen stolpec --
61988480044092370076844800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Photo (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.