940E3

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • lock with key included also foam keyring
 • 4 rrota, një me frena
 • mbathje me rrëshqitje-top duke mbajtur
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • llak ekologjike veshura me kadmium dhe ngjyra të çojë lirë
 • 6 mbathje (tre përmasat 560x365x70mm, e 560x400x150mm përmasat)
 • Kapaciteti statike ngarkesës e transportit pa rrota: 1600kg
 • dynamic load capacity of carriages: 300 kg
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • total volume of drawers: 144 litres
 • drawers compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3
 • Mundësia për të shtuar pajisje

More About Product

Profilet

Thickness of Premium plus sheet metalPremium plus metal sheetCoated with eco colour of Qualicoat quality standardLifetime warranty

#title#
kodLenghtWidthHeightLenghtHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
60854477044089570076848000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Accessories

Pjesë ndërrimi

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.