933-ANNIV.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of tools in metal box, anniversary 628310 933-ANNIV. 18 9600
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 8 x 10, 13 x 17, 19 x 22, 24 x 27 4
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x250 1
Socket 1/2 ", 12 pikë 190/1 12p 10, 13, 17, 19, 22 5
Combination pliers, anniversary 406/1BI-ANNIV. 180 1
Crosstip (PH) screwdriver TBI, anniversary 615TBI-ANNIV. PH 2x100 1
Voltage tester 220 - 250 V, anniversary 630VDE-ANNIV. 0.5 x 3.0x140 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave