Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set veglash në kuti metali 912/5 601994 932 - 135
Kuti metalike për vegla- 5 pjesësh 912/5 560x210x225 1
Grupe te celsave te hapur në kuti kartoni 110/1CB 1
Set i çelsave të hapur dhe të mbyllurë,lloji i shkurtë në kuti kartoni 125/1CB 1
Grupe te celesave te mbyllure në kuti kartoni 180/1CB 1
Çelës 3/8" për kandelat elektrikë 186.4/2 21 1
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë e kthyeshme 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Doreza me nyje 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Set i çelsave unazre të lakuar, në kuti kartoni 200/2CB 1
Çelës për filtera me rryp 205/2 60 - 140 1
Çelës i formës T për vetura 212/2 24 1
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në petë plastike 220/3PB 1
Dorezë shtrënguese fleksibile dyanëshme 3/8" 238.1/1FBI 3/8" 1
Vazhduese 3/8" 238.4/2 3/8"x45, 3/8"x75 2
Levë për montimin e gomave 300/2 400 (2x) 2
Dana të kombinuara 405/1BI 180 1
Dana për kabllo kontakti 425/4A 1.5 - 6x240 1
Dana grip 430/3 175 1
Dana për sustat e frenave 431/2 325 1
Dana papagajka 445/1BI 240 1
Dana për prerje ballore 455/1BI 160 1
Dana të gjata të rrafshta 472/1BI 140 1
Dana konike 476/1BI 140 1
Gërshërë univerzale të djathta për llamarinë 563R/7PR 280 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175, 1.6 x 10.0x200 6
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100, PH 3x150, PH 4x200 4
Kaçavidë plus (PH) TBI i shkurtë 626TBI PH 2x25 1
Kaçavidë i rrafshët TBI,i shkurtë 627TBI 0.8 x 4.0x25 1
Testues i rrymës për makinë 6-12/24V 631 6 - 12 1
Shënjues 640/6 3, 4, 5 3
Pikë shënjues 642/6 5 1
Daltë e rrafshtë 660/6 150, 250 2
Daltë me maje 670/6 150 1
Çekan pune 812 300, 500 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë