Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set veglash në kuti metali 912/6 601996 930 - 80 22000
Grupe te celsave te hapur në kuti kartoni 110/1CB 1
Grupe te celesave te mbyllure në kuti kartoni 180/1CB 1
Çelës i formës T për vetura 212/2 19 1
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në petë plastike 220/3PB 1
Çelës 3/8" për kandelat elektrikë 186.4/2 21 1
Dorezë shtrënguese fleksibile dyanëshme 3/8" 238.1/1FBI 3/8" 1
Vazhduese 3/8" 238.4/2 3/8"x45, 3/8"x75 2
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Doreza me nyje 1/2" 190.2/1BI 1/2"x380 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Çelës i mbyllur, i lakuar 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32 18
Levë për montimin e gomave 300/2 400 (2x) 2
Dana të kombinuara 405/1BI 180 1
Dana grip 430/3 175 1
Dana papagajka me buton 447/1HPP 240 1
Dana per prerje anësore 461/1BI 160 1
Dana telefonike 506/1BI 140 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Gërshërë univerzale të djathta për llamarinë 563R/7PR 280 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 4
Kaçavidë kryq (PH) TBI 615TBI PH 2x100, PH 3x150 2
Testues i rrymës për makinë 6-12/24V 631 6 - 12 1
Çekan pune 812 500 1
Kuti metalike për vegla- 5 pjesësh 912/5 560x210x225 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë