930

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjeti vendosur me mjet kuti 912/5 601996 930 - 52
Grupe te celsave te hapur në kuti kartoni 110/1CB 1
Grupe te celesave te mbyllure në kuti kartoni 180/1CB 1
Kyç për arrë timon 212/2 19 1
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në petë plastike 220/3PB 1
I humbur gomave të jashtme 300/2 400 (2x) 2
Dana kombinim 405/1BI 180 1
Dana gripit 430/3 175 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana rreth me prestar anë 506/1BI 140 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
Makaza për të bërë fletë e hapur 572R/7PR 280 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150, 1.2 x 8.0x175 4
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 2x100, PH 3x150 2
Testues i të lehta për makinë 6-12 / 24 V 631 6 - 12 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
Kuti për vegla - 5 pjesësh 912/5 560x210x225 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë