920PLUS2

Product features

 • Materiali: fletë metalike
 • Sistemi mbyllje
 • lock with key included also foam keyring
 • mekanizëm uniform mbyllja e mbathje me grepa mbylljes
 • multi - raft qëllimi mundëson vendin e punës shtesë
 • rrota e reja dia. 125mm, për të përmirësuar gatishmërinë dhe stabiliteti
 • anti - kauçuku shoku
 • mbathje me rrëshqitjet-top duke mbajtur
 • mbulon sintetike mbrojtur mbathje dhe mjetet nga dëmtimi
 • 7 mbathje (pesë dimensionet 565x365x70mm, dy dimensione 565x385x150mm)
 • basic dimensions with handle and casters L 810 x W 510 x H 945mm
 • Kapaciteti i ngarkesës statike e vagonave pa rrota: kg 2000
 • Kapaciteti i ngarkesës statike e vagonave pa rrota: kg 2000
 • Kapaciteti maksimal i çdo sirtar: 45 kg
 • veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
 • total volume of drawers: 137 litres
 • drawers compatible with SOS tool trays 1/3, 2/3, 3/3
 • Mundësia për të shtuar pajisje
#title#
kodLenghtWidthHeightHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
61710181051094579675600
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Pjesë ndërrimi

Related products

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.