#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Mjeti vendosur në qese lëkure artificiale 602547 910/1 - 23 5225
Qese elektrike 909/1 350x110x300 1
Grupe te celsave te hapur në kuti kartoni 110/1CB 1
Dana kombinim 405/1BI 180 1
Celes për të shtrënguar 425/4B 1.5 - 6x240 1
Dana papagall 447/1HPP 240 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana për nxjerrje tel 478/1BI 160 1
Dana multifunksionale për elektricist 514/1BI 160 1
I sheshtë kaçavidë TBI 605TBI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125, 1.2 x 6.5x150 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 0x60, PH 1x80, PH 2x100 3
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
Prestar banesë 660/6 150 1
Bravandreqës çekiç 812 500 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë