905VDEBI

Profilet

Screwdriver profile, flatScrewdriver profile, crosstip, PHArticle made according to VDE standardsLifetime warranty

Product features

Set includes:

 • 1x combination pliers (article 406/1VDEBI) dim. 180
 • 1x diagonal cutting nippers (article 461/1VDEBI) dim. 160
 • 1x wire stripping pliers (article 478/1VDEBI) dim. 160
 • 1x long flat nose pliers (article 472/1VDEBI) dim. 160
 • 3x electrician´s screwdriver with insulated blade VDETBI (article 603VDETBI) dim. 0.4x2.5x75, 0.8x4.0x100, 1.0x5.5x125
 • 2x VDETBI crosstip (PH) screwdriver with insulated blade (article 613VDETBI) dim. PH 1x80, PH 2x100
 • 1x voltage tester 220 - 250 V (article 630VDE) dim. 0.5x3.0x140
 • 1x measuring tape (article 710P) dim. 3m
 • 1x insulated saw (article 753VDP) dim. 150
 • 1x insulated knife (article 385VDEDP) dim. 180
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Vendosur mjet VDE BI në thes 617571 905VDEBI - 13
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 180 1
Anë Butt prerje 461/1VDEBI 160 1
Dana për nxjerrje tel 478/1VDEBI 160 1
Dana banesë, të gjatë 472/1VDEBI 160 1
Pa izoluar 753VDP 150 1
Thikë izoluar 385VDEDP 180 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 0.4 x 2.5x75, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë me teh izoluar, VDE TBI 613VDETBI PH1x80, PH2x100 2
Matja kasetë 710P 3 m 1
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Për Fillestar dhe profesionistët

  Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
 • Përbërja zgjuar

  Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
 • Zgjedhja e thjeshtë

  Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë