garnitur mjeteve të izoluar për promovimin

905PBVDE1

Product features

  • With this set we present Unior line of insulated tools. We can demonstrate/show difference between VDEBI and VDEDP line. Set also includes SLIM screwdrivers. The advantages of SLIM screwdrivers can be presented on two included switches.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
garnitur mjeteve të izoluar për promovimin 623312 905PBVDE1 - 16 4850
celes I hapure dhe I mbyllure i izoluar njëanshëm 110/2VDEDP 17 1
Izoluar celes të vetme unazë, kompensuar 90 ° 180/2AVDP 17 1
Ndrydhur izoluar vetme, të përkulura në një kënd 90 gradë 180/2VDEDP 17 1
Izoluar gjysma shtrëngojë kthyeshëm " 190.1AVDEDP 1/2" 1
Izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 ", Lloji i gjatë 190/2LVDEDP 17 1
Izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/2VDEDP 17 1
celes rregullueshme izoluar 250/1VDP 250 1
Dana motocangla kombinim 406/1VDEBI 200 1
Dana motocangla kombinim 406/1VDEDP 200 1
Kaçavidë Elektricist me teh të izoluar, VDE 603VDE 1.0 x 5.5x125 1
Kaçavidë Elektricist me teh izoluar, VDE TBI 603VDETBI 1.0 x 5.5x125 1
Flat-kryqëzor (SL/PH) kaçavidë elektrike me teh izoluar , VDE TBI 611VDETBI , 2
Kuti plastike për celes fole-prize-prize-pjesa femnore 981PB4 393x331x95 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • To provide our customers accurate planning of the retail outlets, a special program has been developed for UNIOR - the XPace program.
  • It is a program that is designed for virtual distribution of the products on the merchandisers.
  • It enables us to estimate the necessary space on the merchandiser when displaying a selected assortment of products.