905BI

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjet i vendosur BI në qese 620105 905BI - 13
Dana motocangla kombinim 406/1BI 160 1
Anë Butt prerje 461/1BI 160 1
Dana për nxjerrje tel 478/1BI 160 1
Dana banesë, të gjatë 472/1BI 160 1
Thikë të shërbimeve 556A 160x18 1
Sharrë 753P 150 1
Matja kasetë 710P 3 m 1
I sheshtë kaçavidë TBI për elektricist 602TBI 0.4 x 2.5x75, 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 3
Kryqëzor (PH) kaçavidë TBI 615TBI PH 1x80, PH 2x100 2
Kontrollor Tensioni 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë