More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set veglash në çantë lëkure 601968 902/2 - 14 1624
Çeles i hapur në të dyja anët 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19 7
Çelës për kandelat elektrikë 185/2 21x115 1
Dana të kombinuara 406/4G 160 1
Testues i rrymës për makinë 6-12/24V 631 6 - 12 1
Kaçavidë e rrafshtë 605NI 0.8 x 4.0x100, 1.0 x 5.5x125 2
Kaçavidë kryq (PH) 615NI PH 2x100 1
Çekan pune 812 200 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë