902/1

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Mjeti vendosur në qese lëkure artificiale 601967 902/1 - 19
celes I hapure dhe I mbyllure 110/1 6 x 7, 8 x 9, 10 x 11, 12 x 13, 14 x 15, 16 x 17, 18 x 19, 20 x 22 8
Kyç për të kandelat elektrike 185/2 21x115 1
Kyç për arrë timon 210/2 19 1
Çelësi i filtrit rrip 205/2 60 - 140 1
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 12 1
Dana motocangla kombinim 406/4G 160 1
Dana dyfishtë zakon të përbashkëta 445/4G 240 1
Testues i të lehta për makinë 6-12 / 24 V 631 6 - 12 1
banesë kaçavidë 605NI 0.8 x 4.0x100, 1.2 x 6.5x150 2
Kryqëzor (PH) kaçavidë 615NI PH 2x100 1
Bravandreqës çekiç 812 300 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë