Profilet

Mbrojtëse të syveDorëza mbrojtëseHammer weight in gramsRebound hammerLifetime warranty

Product features

 • Materiali: poliuretani, ngurtësinë 45-55 sistem i levave D
 • rezistente të naftës
 • Kreu hedhur gri
 • përfundojë sipërfaqe: të veshura me llak
 • materiale shumë të vështira dhe të pathyeshme që lejon shkathtësi të përdorimit
#title#
kodDiameterLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec --
6054912226080160
6054922728090230
60549332300100335
60549440320112535
60549550360120870
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Questions & Answers

 • There is an eye protection mark on the hammer handles, do I have to use eye protection?
  Wear the goggles for your safety, as small parts of the workpiece can break off when hitting, which can damage your eyes.
 • Materiale të cilësisë së lartë

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Dizajn ergonomik

  Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
 • Saktësi

  Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.