Product features

 • granulacionet e çelikut në kokën e çekiçit thith goditjen
 • topat parandalojnë goditjen
 • Trupi metalike të veshura me llak
 • me tuba metalike trajtuar të veshura me llak, me rrokje plastike
 • majat e goditjes nga poliuretani nuk janë të zëvendësueshme
 • sigurisë së lartë

Avantazhet:

 • Ajo ka një avantazh përpara çekiç zakonshme me pajisje plastike që ajo nuk kërcej mbi ndikimin nga sipërfaqe dhe në këtë mënyrë ndikimi i forcës çekiç është rritur.
 • Topat e çelikut në kokën e çekiçit parandalojnë rikthimin dhe shtojnë forcë goditëse shtesë.
 • Më pak dridhje të dorezës gjatë goditjes!

Përdorim:

 • Çekiç është përdorur për goditje me çekan, rregullim, duke lëvizur nga objekte të ndryshme të cilat nuk duhet të jenë të dëmtuar.
 • Nuk rekomandohet për përdorim në objekte të mprehta. Goditja në objekte të mprehta mund të dëmtojë faqen poliuretani të çekiçit.
#title#
kodDiameterLenghtWidthPeshë
61503445315116866
628815553451141250
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Photo (pictures)

Questions & Answers

 • Can the head of a dead blow hammer be changed?
  The head is not interchangeable.
 • There is an eye protection mark on the hammer handles, do I have to use eye protection?
  Wear the goggles for your safety, as small parts of the workpiece can break off when hitting, which can damage your eyes.
 • Materiale të cilësisë së lartë

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Dizajn ergonomik

  Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
 • Saktësi

  Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.