817

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara
 • Fytyrat me grevat e Induksioni thekur
 • përfundojë sipërfaqe: të veshura me llak
 • dru hirit trajtuar me pykë e veçantë ovale
 • bërë sipas standardit DIN 6475

Standards

DIN 6475

Fleta e të dhënave

pdfTokmak - 817

More About Product

Profilet

Veshin mbrojtjen e syveVeshin doreza potectiveHammer weight in gramsRebound hammerLifetime warranty

#title#
kodHammer weightThicknessLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
601840100040260951065
6018411250432601001305
6018421500452801151525
6018432000503001202050
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Materiale të cilësisë së lartë

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Dizajn ergonomik

  Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
 • Saktësi

  Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.