Fleta e të dhënave

pdfPykë për çekiç - 812.2

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightHammer weightPeshë
60962610010022222
605095150, 200150, 200272730
605096250, 300250, 300323230
60509740040040030
605098500, 600500, 600404070030
605099800,1000, 1250800,1000, 125050, 6050, 601000, 125030
6051001500, 20001500, 20001500, 200030
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Materiale të cilësisë së lartë

    Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
  • Dizajn ergonomik

    Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
  • Saktësi

    Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.