Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • për zhvidhosur vida dëmtuara dhe bolts ndërprerë pa e dëmtuar temat
 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • i nxirë
#title#
kodnr.DiameterSign SQ 4-point profileLenghtWrench sizeDrill sizePeshë
61681211.752,750M3 - M62.59
61681322.23,857M6 - M83.013
61681433.34,964M8 - M114.519
61681544.757,071M11 - M146.033
61681656.359,078M14 - M188.053
61681769.512,085M18 - M2411102
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.