753VDP

Product features

 • teh zë vendin
 • bërë sipas EN60900 standarde

Avantazhet:

 • dyfishtë shtresa - izolim të dyfishtë me ngjyrë, për sigurinë e të tjera

E rëndësishme!

 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.

Standards

EN60900

Fleta e të dhënave

pdfPa izoluar - 753VDP

More About Product

Profilet

Article made according to VDE standardsVDE DP double layered - double coloured insulationLifetime warranty

#title#
kodLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
615502150276
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.