Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • vendosur 2 copë
#title#
kodWidthPeshë
62308380138
619020125378
6190211501030
6190232001365
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Avoid clamping with heavy pressure on the corner of the vice jaws as it may break off a corner of a jaw.
 • Replace a bent handle as soon as possible.
 • Use bolts in all of the holes in the base of the vice.
 • Use lock washers under the nuts.
 • When work is held in a vice for sawing, saw as close to the jaws as possible to prevent vibrations. Be careful not to cut into the jaws.
 • When clamping extra long work, support the far end of work rather than putting extra pressure on the vice.
 • Regularly lightly oil all moving parts.
 • If the threaded part of the vice is exposed, keep it free of chips and dirt.
 • Discard any vice that exhibits the slightest hairline fracture.
 • Always use a vice large enough to hold the work without strain.
check-marks-no.png
 • Don't use the jaws of a vice as an anvil.
 • Never use an extension handle for extra clamping pressure.
 • Never pound on the handle to tighten beyond hand pressure.
 • Never try to repair a vice by welding or brazing.
 • Don't try to bend a heavy rod in a light vice.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.