Zëvendës i inxhinierit i shpejtë IRONGATOR me sistem të shpejtë në lëvizje

721Q/6

Product features

 • strehim nga hedh gri hekuri
 • rënie të falsifikuara grykë nga mjet çeliku karbonit, thekur dhe shkon
 • veshura me llak strehim, nofullat antindyshk shkrirë, pjesët e tjera zinkut kromuar
 • UNIPRO rrëshqitje të siguruar drejtimin e saktë të pjesëve të lëvizshme
 • jap vizë inxhinier-së mund të kombinohet me bazë kthyeshëm
 • sistem të shpejtë lëviz
#title#
kodWidthmax LLenghtDiameterHeightThicknessWidthHeightLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
62148212512033617 - 629566441761329014500
62156815014040020 - 75117805321115410523500
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Accessories

Pjesë ndërrimi

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.