721/6

Product features

 • strehim nga hedh gri hekuri
 • rënie të falsifikuara grykë nga mjet çeliku karbonit, thekur dhe shkon
 • veshura me llak strehim, nofullat antindyshk shkrirë, pjesët e tjera zinkut kromuar
 • gisht i mbrojtur kundër dëmit
 • UNIPRO rrëshqitës siguruar drejtimin e saktë të pjesëve të lëvizshme
 • jap vizë inxhinier-së mund të kombinohet me bazë kthyeshëm
#title#
kodWidthmax LLenghtDiameterHeightThicknessWidthHeightLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
6215648010021511 - 3546422811370.4483500
62148112516033617 - 627366441761107514400
62156715019040020 - 668880532111329024200
62157020022046124 - 80103936226515410537800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Accessories

Pjesë ndërrimi

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.