710R

Product features

 • Komponenti i dyfishtë zorrë plastike
 • me ndaluar dhe klipit
 • metal measuring tape

Fleta e të dhënave

pdfMatja kasetë - 710R

More About Product

Profilet

Preciseness to class ll

#title#
kodTape lenght in meterTape lenght in feetsDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
612789201689
6127903016108
6127915019178
6127928025364
612793261689
61279431016108
61279551619178
61279682625364
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Length of tape

Manufactured in accordance with harmonised standards

Year of manufacture

Notified body no.

Abbreviations for manufacturer

European type approval certificate

Preciseness to class ll

Working temperature condition

 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.