710P-ANNIV.

Product features

  • komponenti i dyfishtë zorrë plastike
  • me ndaluar dhe kapëse
  • saktësi të klasës ll
  • metal measuring tape
#title#
kodTape lenght in meterDiameterpeshë-- prazen stolpec ---- prazen stolpec -- 
628293316131
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave