Fleta e të dhënave

pdfShtrëguese e fortë - 706

More About Product

Product features

 • materiali: çeliku të veçantë mjet
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • trajtuar prej druri, të veshura me llak

Avantazhet:

 • frena e integruar parandalon hapjen e pakontrolluar të kapëses
 • forca maksimale shtrënguese 6000N
 • profil rrëshqitës i dhëmbëzuar
 • putra e kthyeshme

Përdorim:

 • për përdorim në zdrukthtari, saldim dhe montim
#title#
kodi zbehtëD maxLenghtmax LThicknessAdditionsl lenghtWidthPeshë
626283200200323465181136341750
626284300300423565181136341870
626285400400523665181136342090
626286500500623765181136342310
626287600600723865181136342530
6262881000100011231265181136343410
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Nofulla e lëvizshme me opsione të shumta pozicionimi

Konsolë e përmirësuar, e kalibruar dhe e dhëmbëzuar. Mbrojtja e sipërfaqes: nofullat e llakuara, kllapa e galvanizuar.

Vidë trapezoidale: "Më pak përpjekje - më shumë fuqi shtrënguese".

Putër fleksibël

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.