705/2MH

Product features

 • krahun fikse dhe rrëshqitje nofulla janë rënie të falsifikuara, të bëra nga mjet të karbonit çeliku, thekur dhe shkon
 • këmbë është rënie të falsifikuara, i zë vendin dhe prirje
 • këmbë, me këmbë dhe trajtuar janë të mbrojtur nga korrozioni
#title#
kodD maxAdditionsl lenghtmax LThicknessLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
609974160140370155280401940
609968200140410155315402040
609982250140460155370402185
609969300140550180415402295
609970400140650180520402545
609971500140750180620402810
609975600140850180720403030
609984100014012501801120404100
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.