702/2WH

Product features

 • materiali: çeliku të veçantë mjet
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009, vidhos nxirë
 • të destinuara për drurit dhe industrinë e ndërtimit
 • trajtuar prej druri, të veshura me llak

Profilet

Pressing forceLifetime warranty

#title#
kodD maxAdditionsl lenghtmax LThicknessWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
60178312010033015525740
60178416010037015525800
60178520010041015525840
60178625010046015525900
601787300120550180351795
601788400120650180351995
601789500120750180352220
601790600120850180352410
60179210001201250180353270
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.