702/2MH

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • trajton bërë nga fletë metalike
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009, vidhos nxirë
 • të destinuara për drurit dhe industrinë e ndërtimit
 • metalike të trajtojë

More About Product

Profilet

Pressing forceLifetime warranty

#title#
kodD maxAdditionsl lenghtmax LThicknessWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
60843312010033015525705
60843416010037015525750
60843520010041015525800
60843625010046015525855
608360300120550180351765
608437400120650180351975
608438500120750180352205
608439600120850180352395
60844110001201250180353250
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.