Fleta e të dhënave

pdfFletë matëse - 701

Standards

DIN 2275, DIN 862

Product features

 • Certifikata e konformitetit
 • Çelikë çelik
 • në përputhje me standardin DIN 2275
 • code 601896 includes following dimensions: 0.05, 0.1, 0.15, 0.20, 0.25, 0.30, 0.40, 0.50
 • code 601897 includes following dimensions: 0.05, 0.10, 0.15, 0.20, 0.25, 0.30, 0.40, 0.50, 0.60, 0.70, 0.80, 0.90, 1.00
 • code 601898 includes following dimensions: 0.05, 0.10, 0.15, 0.20, 0.25, 0.30, 0.35, 0.40, 0.45, 0.50, 0.55, 0.60, 0.65, 0.70, 0,75, 0.80, 0,85, 0.90, 0.95, 1.00
#title#
koddiametërcopë /grtPeshë
6018960.05 - 0.5837
6018970.05 - 11366
6018980.05 - 12099
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Saktësia në matjen

  Matja kaseta, Kyç çift rrotullues me mbrojtjen nga mbingarkesa, Nonjues,Shubler matës (digjitale, si dhe), nivelet e shpirt, të përpiqet-sheshet, mason nivelet dhe mat sondazh janë përfaqësues të shkëlqyer të instrumenteve të sakta matëse, pa të cilën një planifikimi dhe ekzekutimi i punës së suksesshme është thjesht e pamundur të imagjinoni.
 • Test-sigurt përdorimit

  Mjetet matëse janë të sakta dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë për të përdorur - si në matje të përgjithshme me kaseta klasike matëse në variante të ndryshme, si dhe në mur të veçantë dhe bravandreqës punon, në temat e vlerësuar, etj
 • Versionet e shumëfishta

  UNIOR mjete precize janë në dispozicion në variante klasike dhe shtet-ofthe-artit versione digjitale me kohëmatës shtuar dhe karakteristika të tjera. Të gjitha mjetet janë të dizajnuara dhe të prodhuara në përputhje me standardet aktuale ndërkombëtare.