Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • surface finish: zinc plated according to ISO 2081:2018 (E)
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë

Avantazhet:

 • Bëje përfshin 6 copë e krahut për dimensionet e brendshme duke mbajtur 6.5-8,10-12, 12-15, 17-20, 22-28, 30-36

Përdorim:

 • Ajo është përdorur për të tërhequr lloje të ndryshme të vinçave.Duke i kapluar nga ana brenda dhe u tërhoq.
 • duke i nxjerrë me një 1 kg peshë
#title#
kodDiameterMinimum diameterMaximum diameterMinimum lenghtmax LPeshë
622587526,5364955553300
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Para fillimit të aplikimit, ju duhet të vidhos dimensionin e duhur ekstraktor në dorezë.

Futur pari heqës nëpër vrimë në duke cili do të zbres nga strehimit. Pastaj të fillojë të ferrave dehur në heqës, e cila ka një funksion që hap trupin voztar, i cili përshtatet me bores duke mbajtur.

Filloni me hitet qëndrueshme zbërthim e mbanin me ndihmën e rrëshqitje çekiç.

Pas zbres disa goditje të shpejtë dhe të lehtë që mban nga strehim pa dëme.

Përdorim (Video)

Questions & Answers

 • What information is important for the 689/2BI puller (for internal bearing extraction) when selecting the appropriate arm of the puller?
  The diameter of the inner bearing ring is important. Depending on the diameter, we select the appropriate arm for the puller.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.