Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009, vidhos nxirë

Avantazhet:

 • duke përmbysur krahët, voztar mund të përdoret si voztar brendshme apo të jashtme
 • dizajn i guximshëm për punë detyrë shumë e rëndë
#title#
kodnr.WidthDiameterDiametermax LMaximum puller load capacity in kilonewtons (kN)Maximum puller load capacity in tons (t)ThreadWrench sizePeshë
60176530028070 - 220110 - 260150656.5M 20 x 2223355
601766400450110 - 360190 - 45020011011M 22 x 2328725
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

Safety (pictures)

Mos përdorni një bosht që është i dëmtuar.

Mos përdorni një tërheqës që ka një bosht të ndotur. Pastroni gjithmonë mjetet tuaja siç duhet.

Mos i grryeni, saldoni ose rinxehni krahët tërheqës.

Mos përdorni vegla pneumatike me tërheqësit.

Asnjëherë mos përdorni një zgjatim tubi ose formë tjetër levash për të rritur levën.

Asnjëherë mos e hiqni boshtin e tërheqësit nga qendra, pasi mund të ndodhë rrëshqitje e krahut tërheqës.

Gjithmonë vajosni boshtin e tërheqësit.

Përdorni gjithmonë mjetin e duhur për punën.

Gjithmonë përqendroni boshtin tërheqës në mes të objektit, në mënyrë që krahët mbajtës të shpërndahen në mënyrë të barabartë në trup.

Questions & Answers

 • One arm broke. Do I have to replace all the arms or just the broken one?
  It is necessary to change all the arms.
 • Qëndrueshmëri extra

  Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
 • lehtë për t'u përdorur

  Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.