680/2

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009, vidhos nxirë
 • armëve rregullueshme në dy pozicione
 • kthetrat veprim levë përshtaten ngushtë me pjesën që të hiqet
#title#
kodnr.max LD maxMaximum puller load capacity in kilonewtons (kN)Maximum puller load capacity in tons (t)ThreadWrench sizepeshë-- prazen stolpec --
61260309090202M 10 x 113405
6017621160130303M 14 x 1,517915
6017632230190404M20 x 2222078
6017643300250606M 22 x 2244075
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Safety (pictures)

Don't use a spindle that is damaged.

Don't use a puller which has a dirty spindle. Always clean your tools properly.

Don't grind, weld or reheat-treat puller arms.

Don't use pneumatic tools with pullers.

Never use a pipe extension or other form of lever to increase the leverage.

Never put the puller spindle off centre, as slippage of the puller arm can occur.

Always oil the puller spindle.

Always use the right tool for the job.

Always centre the puller spindle on the middle of the object, so the holding arms are distributed evenly on the body.

Questions & Answers

 • Can we achieve greater pulling force using a three-arm puller compared to a two-arm puller?
  It depends on the dimensions. In principle, yes, because the force is distributed over several arms.
 • One arm broke. Do I have to replace all the arms or just the broken one?
  It is necessary to change all the arms.
 • Qëndrueshmëri extra

  Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
 • lehtë për t'u përdorur

  Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.