Profilet

Udhëzime për përdorim të sigurtLifetime warranty

Product features

  • Materiali: çeliku të veçantë mjet
  • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
  • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodnr.LenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtPeshë
6230690702,6107,555
62307011053,515,510157
62307121706,52019368
623072322072522700
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Qëndrueshmëri extra

    Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
  • lehtë për t'u përdorur

    Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.