6778FBS3

Product features

Set includes:

 • 1x bits adaptor E6, 3 (1/4") (article 6715E6,3) dim. 50
 • 5x double-crosstip (PZ) bit (article 6466TINC6,3) dim. PZ1, PZ2 (3x), PZ3
 • 5x crosstip (PH) bit (article 6463TINC6,3) dim. PH1, PH2 (3x), PH3

Fleta e të dhënave

pdfset I Bitcave - 6778FBS3

More About Product

Profilet

socket 6-pointScrewdriver profile, crosstip, PHScrewdriver profile, double crosstip, PZLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
set I Bitcave 624052 6778FBS3 - 11
Bit kryqëzor (PH), 3 copë vendosur 6463TINC6,3 PH 1, PH 2 (3x), PH 3 5
Dyshe kryqëzor (PZ) bit, 3 copë vendosur 6466TINC6,3 PZ 1, PZ 2 (3x), PZ 3 5
Bit përshtatës E6, 3 (​​1/4 ") 6715E6,3 E6.3(1/4")x50 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.