Bite e vendosura në kuti plastike

6776PB21

More About Product

Profilet

socket 6-pointTX profileScrewdriver profile, flatHEXAGON profileScrewdriver profile, crosstip, PHScrewdriver profile, double crosstip, PZLifetime warranty

Product features

 • Dimensioni i kuti: 145 x 85 x 40

Set includes:

 • 1x bits adaptor E6, 3 (1/4") (article 6715E6,3) dim. 75
 • 4x hex bits (article 6469C6,3) dim. 3, 4, 5, 6
 • 9x TX profile bit (article 6472C6,3) dim. TX8, TX9, TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40
 • 3x double-crosstip (PZ) bit (article 6466C6,3) dim. PZ1, PZ2, PZ3
 • 2x crosstip (PH) bit (article 6463C6,3) dim. PH1, PH2
 • 2x slotted bit (article 6460C6,3) dim. 0.5x4.0, 1.2x6.5
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Bite e vendosura në kuti plastike 621650 6776PB21 - 21
I sheshtë bit, 3 copë vendosur 6460C6,3 0.5 x 4.0, 1.2 x 6.5 2
Dyshe kryqëzor (PZ) bit, 3 copë vendosur 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Bit e profilit TX, 3 copë vendosur 6472C6,3 TX 8, TX 9, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 9
Bit fole-prize-prize-pjesa femnore magji, 3 copë vendosur 6469C6,3 3, 4, 5, 6 4
Bit kryqëzor (PH), 3 copë vendosur 6463C6,3 PH 1, PH 2 2
Bit përshtatës E6, 3 (​​1/4 ") 6715E6,3 E6.3 (1/4")x75 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Use a screw holding screwdriver to get screws started in awkward, hard-to-reach areas.
 • Use a stubby screwdriver in close quarters where a conventional screwdriver cannot be used.
 • A rounded tip should be redressed with a file; make sure edges are straight.
 • Screwdrivers used in the shop are best stored in a rack. This way, the proper selection of the right screwdriver can be quickly made.
 • Keep the screwdriver handle clean; a greasy handle is apt to cause accidents.
 • A screwdriver should never be used as pry bar. If it is overstressed in this manner, the blade might break and send a particle of steel into the operator's arm or even towards his eyes.
check-marks-no.png
 • Don't use pliers on the handle of a screwdriver to get extra turning power. A wrench should only be used on the square shank or bolster of a screwdriver that is especially designed for that purpose.
 • Don't expose a screwdriver blade to excessive heat as it may reduce the hardness of the blade.
 • Don't use a screwdriver with a split or broken handle.
 • Don't use a regular screwdriver to check a storage battery or to determine if an electrical circuit is live.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.