Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 105 x 38

Seti përfshin:

 • Kaçavidë gidore me goditje 1x (artikulli 6762.1) dim. 1/2"
 • Adapter gidore me goditje 1x (artikulli 6762.2) dim. 1/2"-5/16"
 • Bitsa gjashtëkëndësh 2x (artikulli 6489C8) dim. 5, 6
 • Bit i profilit TX 4x(artikull 6492C8) dim. TX20, TX25, TX30, TX40
 • Bit i kryqëzuar 1x (PH) (artikulli 6484C8) dim. PH4
 • Bit i kryqëzuar 2x (PH) (artikulli 6483C8) dim. PH2, PH3
 • Bit me vrima 3x (artikulli 6480C8) dim. 1.2x6.5x41, 1.6x8.0x41, 2.0x12.0x41
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set i kaçavidave me goditje 605061 6762 - 14
Bit i rrafshët,3 copë 6480C8 1.2 x 6.5x41, 1.6 x 8.0x41, 2.0 x 12.0x41 3
Bit plus (PH),3 copë 6483C8 PH 2, PH 3 2
Bit plus (PH),3 copë 6484C8 PH 4 1
Bit imbus,3 copë 6489C8 5, 6 2
Bit TX profil,3 copë 6492C8 TX 25, TX 30, TX 40, TX 20 4
Kaçavidë goditëse 6762.1 1/2"x144 1
Raduktues 1/2"-5/16" 6762.2 1/2" - 5/16" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Lëvizni kaçavidën e goditjes më afër vidës, të cilën do ta shtrëngojmë (R) ose do ta lirojmë (L)

L po tregon lirimin e vidës.

R po tregon shtrëngimin e vidës.

Kur shtrëngoni ose lironi vidën, mjeti duhet të vendoset në një pozicion pingul me vidën!

Zhvendoseni mjetin më afër vidës dhe mos e shtypni në pozicionin përfundimtar përpara përdorimit. Me goditje me çekiç, mjeti nxirret automatikisht dhe fillon shtrëngimi/lirimi.

Kur mjeti është në pozicionin e ngjeshur dhe e godasim me çekiç, mekanizmi i brendshëm do të shkatërrohet. Asnjëherë mos e goditni mjetin me çekiç, kur mjeti është në pozicion të ngjeshur!

Kur mjeti është vendosur siç duhet në vidë, prekni mbajtësin e mjetit me çekiç. Kjo do të aktivizojë mekanizmin që lejon shtrëngimin/lirimin e bulonave për përafërsisht. 15°.

 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.