647B

Profilet

Lifetime warranty

Product features

Set includes:

  • 3x pin punch (article 641/6) dim. 6, 8, 10
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Grushta Gjilpërë vendosur 620177 647B 6 - 10 3
Gjilpërë 641/6 6, 8, 10 3
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Materiale të cilësisë së lartë

    Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
  • Dizajn ergonomik

    Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
  • Saktësi

    Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.