I sheshtë bit, 3 copë vendosur

6460C6,3

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • qëndrueshmëri të gjatë
 • mbrojtjen anti-korrozioni
 • për dore dhe e pushtetit shoferët
 • kombinuar me mbajtësit të ndryshme magnetike dhe jo magnetike bit
 • bërë sipas standardit ISO 2351

Standards

ISO 2351

#title#
kodThickness x widthLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6023700.5 x 3.0259
6023710.5 x 4.0259
6023720.6 x 3.52510
6023730.6 x 4.52510
6023740.8 x 4.0259
6023750.8 x 5.52511
6023761.0 x 5.52510
6023771.2 x 6.52511
6023781.2 x 8.02512
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Projektuar ergonomik trajton

  Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
 • Tre-komponent trajtuar

  Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
 • Një rrokje shqip-provë.

  Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.