645

Product features

Set includes:

 • 1x drift punch (article 640/6) in dim. 2, 4, 6
 • 1x centre punch (article 642/6) in dim. 3
 • 1x mason`s chisel (article 660/6A) in dim. 125
 • 1x pointed chisel (article 670/6A) in dim. 125

Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Daltë dhe të shënoj vendosur 601739 645 - 6
Shënoj 640/6 2, 4, 6 3
Qendror indeks - shënoj 642/6 3 1
Daltë masoneria 660/6A 125 1
Kon prestar për muratorë 670/6A 125 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Materiale të cilësisë së lartë

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Dizajn ergonomik

  Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
 • Saktësi

  Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.