642LPB

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • përfundojë sipërfaqe: antindyshk shkrirë
 • Bëje nga 27 grushta me shkronjat nga A deri tek Z dhe & shenjë
 • bërë sipas standardit DIN 1451

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodi zbehtëpeshë-- prazen stolpec -- 
6209444650
62094561240
62094681850
620947102405
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Materiale të cilësisë së lartë

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Dizajn ergonomik

  Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
 • Saktësi

  Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.