Set I gjilpërave goditëse me dorez,në kuti plastike

Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 167 x 47

Seti përfshin:

 • 6 copë. kaçavidë me dorezë (art. 641/6HS) dim. 2, 3, 4, 5, 6, 8 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set I gjilpërave goditëse me dorez,në kuti plastike 620066 641/6HSPB 2 - 8 6
Gjilpërë goditëse me dorez 641/6HS 2, 3, 4, 5, 6, 8 6
Kuti plastike për çelësa vazhdues 981PBM1 197x167x47 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Materiale të cilësisë së lartë

  Made of Premium Flex Plus Carbon Steel, Unior hammers have an induction hardened striking surface and peen. The superiority of the materials and state-of-the art manufacture are two qualities distinguishing not only hammers, but also other Unior striking tools, such as forged chisels and various punches.
 • Dizajn ergonomik

  Përdorimi i tyre më i zakonshëm - ngarje thonjtë - ka kohë që janë përhapur nga llojet e ndryshme të çekiç dhe mjete të tjera në grevë. Gama e origjinale prej druri-trajtuar çekiç u zgjerua duke metalike-trajtojë mjetet, izoluar më tej me një rast plastike.
 • Saktësi

  Qëllimi i çekiç përdorim të përgjithshëm ose mason-së, inkuadrim, bravandreqës-së, saldim dhe çekiç tjera specifike me përdorim është për të transferuar në mënyrë efektive pushtetin aktive në një objektiv të saktë.