636A

Product features

  • me dy thika PH2-PH3 dhe 0.8 x 4.0 x 7.0 -1.2

More About Product

Profilet

Screwdriver profile, flatScrewdriver profile, crosstip, PHPremium hard chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign PH profileSign PH profileThickness x widthThickness x widthLenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec -- 
615049PH 2PH 30.8 x 4.01.2 x 7.01807127
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

  • Projektuar ergonomik trajton

    Cilësi superiore të materialeve të përdorura në përputhje UNIOR e kacavida është bashkuar me të projektuar ergonomik trajton të sigurojë kontroll të shkëlqyer
  • Tre-komponent trajtuar

    Me kombinimin e sipërfaqeve të butë dhe të vështirë, të veçantë, tre-komponent trajtuar - një patentë UNIOR - siguron rehati dhe performancën efikase me tendosje minimale për dore, ndërsa të punës.
  • Një rrokje shqip-provë.

    Në gjendje të përshtaten një shumëllojshmëri të profileve vidë dhe ekspozuar të reja tre-komponent trajton, kacavida UNIOR siguruar efikasitet të madh dhe një rrokje shqip-provë.